HTML

Samu

Friss topikok

  • Balzsam: hihetetlen jók ezek a képek :-) Samu meg egy tündérke... (2008.06.03. 17:51) pitypang
  • Edina és Lili: Boldog szülinapot kívánunk! (2008.02.05. 10:12) Születésnapodra!
  • Anita: Gyógyulj meg minél hamarabb! Sok-sok-sok gyógy- puszi!!! (2008.01.15. 17:43) Utálom...
  • Edina*: Volt némi lemaradásunk Samuból, ezt ma behoztuk Lilivel, videóstul. És itt derült ki számomra, hog... (2007.12.09. 14:54) Busz
  • nefi: kattanj a nevemre, csajszi, újúlt erővel tértem vissza. :) (2007.11.14. 14:34) :(

Linkblog

Kormányozz!

2007.06.08. 16:07 Nikimami

Szerintem már az anyaméhben leosztják a szerepeket. Teljesen biztos, hogy Samu - miközben 9 hónapig lógatta lábát a magzatvízben - már a pocakban tekerte a kormányt. Csak mondjuk nem egy autóét, hanem egy hajóét. Így hát amikor Anyája elindul kisfiával, ráadásul autóval mennének - kezdetnek adódik mindig egy kis lelkizés. Samu ugyanis, amint meglátja ezüst csodánkat, pilláit csapkodva rámmereszti hatalmas szemeit és delejezve kérdi: "Anya, ugya kormányozhatok?". Megerősítésképpen kezével mímeli is a mozdulatot. Anyája viszont siet és megígéri, hogy majd ha hazaér a csapat, övé lesz a kormány. Szomorú szemű gyermekem búsan elfoglalja gyerekülését és sóvárogva nézi anyáját. Nem szól, de látom, hogy mire vágyik. Nehezíti a helyzetet, hogy az út hosszú, sok a ki-beszállás és gyermek minden alkalommal bepróbálkozik. Anyája pedig egyszer aztán enged. És akkor földöntúli boldogsággal, egész különös hangarzenál hagyja el gyermek száját. Boldog és szárnyal! Most ő kormányoz! És villog és dudál és ablakot töröl... Ezúton köszönöm a Váci úti Tesco-nak, hogy már a bejáratnál megnehezíti a helyzetemet! :)



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samufiu.blog.hu/api/trackback/id/tr29121819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása