HTML

Samu

Friss topikok

  • Balzsam: hihetetlen jók ezek a képek :-) Samu meg egy tündérke... (2008.06.03. 17:51) pitypang
  • Edina és Lili: Boldog szülinapot kívánunk! (2008.02.05. 10:12) Születésnapodra!
  • Anita: Gyógyulj meg minél hamarabb! Sok-sok-sok gyógy- puszi!!! (2008.01.15. 17:43) Utálom...
  • Edina*: Volt némi lemaradásunk Samuból, ezt ma behoztuk Lilivel, videóstul. És itt derült ki számomra, hog... (2007.12.09. 14:54) Busz
  • nefi: kattanj a nevemre, csajszi, újúlt erővel tértem vissza. :) (2007.11.14. 14:34) :(

Linkblog

Jövök, megyek, intézkedek...

2007.06.28. 14:00 Nikimami

A játszóterezés érdekes dolog. A kedvencem, amikor nagymamák oktatnak ki, hogy nem kéne hagynom, hogy a gyerekem botot vegyen a kezébe, mert életveszélyes... Azért vagyok mellette, nem? Aztán van a dobozos sörrel, cigivel padon ücsörgő, szarok bele típus. Na ez a kedvencem. Lábával tologatja alig párhónaposát, néha még hamu is jut a takaróra, másik gyermeke pedig üvölt a hintából, hogy "Anya! Lökj meg!". Ő meg csak hümmög és pletyózik a szomszéd asszonnyal, aki meg a hiper-szuper homokvárat építő ősanya-típus. Ő tündéri, mert a gyerekemet is bármikor beveszi a játékba... Igaz, gyermekem mínusz másodperc alatt megsemmisíti a várat, erre meg az ő kölke kerül hisztérikus állapotba. De ősanya nem lesz ideges, épít 6 másodperc alatt egy másik várat. Meg kell tanulnom játszóteres anyának lenni. A szocializálódás időszakában inkább csak szemlélek. Persze van egy-két anya, akivel szót is váltok, de ha jól látom ők sem abból a fajtából valók, akik napi 6-8 órát töltenek a homokozó mellett ücsörögve. Persze Samu sem az a kimondott homokozós típus! Ő inkább rohan, biciklit szerel, bottal kardozik, nagyfiút kerget, motorozik. Jön, megy, intézkedik egyfolytában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samufiu.blog.hu/api/trackback/id/tr80121809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása